Mischa Ehlert

20 Donateurs
€ 318 Opgehaald

Ik collecteer omdat:

Kortgeleden is de diagnose Sarcoïdose bij mij gesteld. Sarcoïdose is een zeldzame auto-immuunziekte waarbij, door nog onbekende oorzaak, ontstekingen ontstaan. De ontstekingen kunnen vrijwel overal in het lichaam voorkomen. De meest voorkomende klacht is vermoeidheid, dit ervaren veel mensen met sarcoïdose als de voornaamste beperking (Bron: website sarcoidosevereniging). Naast Sarcoidose heb ik ook Hashimoto (trage schildklier).

Door de diagnose snap ik waarom ik niet de energie heb om te dingen te doen die ik altijd deed. Eén van die dingen is het wandelen van het Pieterpad met vriendinnen. We maken er altijd een heerlijk weekendje weg van en genieten van het buiten én samen zijn. Dit zou ik echt niet willen missen en om te kunnen blijven lopen hebben we de etappes verkort.

In augustus 2020 liepen we de eerste twee etappes en inmiddels hebben we al 174 km (ofwel 9 etappes) van het pad bewandeld. Met nog 324 km (ofwel 17 etappes) voor de boeg, (zie ook: etappes), gaan we ooit met zijn drieën de eindstreep in Maastricht behalen! Het duurt gelukkig nog heel lang voordat we daar zijn. En nu we de etappes hebben aangepast op mijn mogelijkheden, duurt het helemaal lekker lang. We hebben nog heel veel fijne, warme, gezellige, mooie Pieterpadweekenden voor de boeg.

Omdat ik in mijn dagelijks functioneren word belemmerd door de Sarcoïdose is het voor mij helder: ik laat me sponsoren voor het lopen van het Pieterpad en zal de opbrengst doneren aan de Sarcoidosevereniging, zodat ze hun goede werk, (oa onderzoek en voorlichting) kunnen blijven doen. Help je mee? Het is aan jou of je me per etappe/per kilometer of eenmalig sponsort uiteraard. Ik houd je op de hoogte via: https://mischaswereld.jouwweb.nl/op-pieterpad-voor-sarcoidose

Groetjes Mischa