Ange van Ommen

87 Donateurs
€ 3.187 Opgehaald

Ik collecteer omdat:

Net als in 2012 maak ik een lange pelgrimstocht en wil ik daarmee mijn patiëntenvereniging Sarcoidose.nl steunen. Destijds liep ik - nog behoorlijk ziek - van huis naar Santiago de Compostela, nu loop ik ‘De weg naar huis’. Op 14 april ben ik vanuit de kathedraal van Santiago vertrokken en ik hoop medio augustus na ruim 2.600 kilometer thuis te komen.

De pelgrimstocht is een cadeautje voor mezelf, omdat ik nu een goede balans heb gevonden in mijn leven én een cadeau voor Sarcoïdose.nl, die dit jaar 45 jaar bestaat. Het opgehaalde sponsorgeld komt ten goede aan onderzoek naar de kwaliteit van leven bij sarcoïdose. Een bestemming waar ik enthousiast over ben omdat pelgrimeren mijn kwaliteit van leven verhoogt.

Wil je mijn pelgrimstocht en Sarcoidose.nl steunen?
Dat zu heel fijn zijn. Ik ben blij met alle steuntjes in de rug en elke euro voor Sarcoidose.nl. Sarcoidose.nl heeft een ANBI-status, dus je gift is aftrekbaar van de belasting.

Wil je me volgen tijdens de pelgrimstocht?
Dagelijks plaats ik een kort bericht met foto’s op Polarsteps: https://www.polarsteps.com/AngevanOmmen/6470904-pelgrimstocht-2023
Verder schrijf ik wekelijks een blog over hoe het is om met sarcoïdose zo’n lange pelgrimstocht te maken. Deze verhalen zijn een klein voorproefje van het boek ‘De weg naar huis’ dat over deze tocht zal verschijnen.