Simone V

62 Donateurs
€ 1.250 Opgehaald

Ik collecteer omdat:

April 2024 was wereldwijd 'sarcoidosis awareness month'. De afgelopen 2 jaar heb ik zelf ondervonden wat een impact deze aandoening heeft op jezelf en de mensen om je heen. Qua lichamelijk functioneren, maar zeker ook sociaal en maatschappelijk.
Sarcoïdose heb je niet voor even. Daarom vind ik aandacht voor deze aandoening ook na april van belang.

Sarcoïdose.nl wil een betere kwaliteit van leven voor mensen met sarcoïdose. Daarvoor is wetenschappelijk onderzoek natuurlijk belangrijk maar ook een vroege diagnose en goede ondersteuning voor de patiënten.

Ik sta ik op voor sarcoïdose. En ik sta op voor sarcoïdose.nl om meer bekendheid te geven aan deze aandoening en geld op te halen voor meer onderzoek en ondersteuning van deze patiëntgroep en hun naasten.
Ondanks de impact van de sarcoïdose op mijn conditie, wil en blijf ik graag denken in wat wel kan. Kleine doelen. Kleine stapjes: mijn streven is om op 13 oktober 2024 mee te doen aan de Bergse Plasloop. 5 km hardlopen, een uitdaging voor mij met als doel geld ophalen voor sarcoïdose.nl!

Ook maak ik mini schilderijtjes (10x10cm) met het logo van sarcoïdose.nl in kleur naar keuze. Wil je er een kopen (5 euro excl eventuele verzendkosten)? Neem dan contact op via sarcoidoseschilderij@outlook.com om je wensen qua kleuren door te geven. Uiteraard gaat de opbrengst ook naar de vereniging!

Bedankt!

Simone